jueves, 4 de diciembre de 2008

El final d'una temàtica de post que no sé si seguirà

Ja arribem al final... al final d'una etapa de tres mesos en la qual he postejat, com a mínim dues vegades per setmana, sobre temes que tractavem a classe. Sobretot temes d'interactivitat.
Ara ja toca l'últim post amb aquesta temàtica, perquè si segueixo amb el blog obert, dubto que ho faci parlant d'això, segurament paralré d'altres temes, potser més personales, potser més... no sé, més diferents.
En la última classe vam parlar d'usabilitat i, per tant, tocaria parlar en aquest post del tema però és que si ens dediquem a posar la paraula usabilitat a la web, de seguida trobarem la definició i per tant potser seria una mica repetir-nos explicar el que és, el que es pot fer perquè una pàgina sigui usable o no ho sigui o posar algun exemple de pàgines no usables.
Així és que em dedicaré a fer altres coses;
En primer lloc a felcitar en Ganyet que ja ens han explicat que ha sigut pare, de fet, hem vist les fotografies del fill i tot. Una monada, Josep Maria! (diuen que moltes vegades els nens s'assemblen als pares però en aquest cas... ;))
I en segon lloc a posar fi a aquest blog, despedint-me dels professors de l'assignatura, de la gent, que ni que sigui alguna vegada, l'han llegit i... a despedir-me de l'edifici Rambles, que encara que no lligui amb el que estic dient, des d'allà vaig postejar més d'ua vegada i em deixa algun record bonic.
Moltes gràcies.

1 comentario:

Carles dijo...

Paula, al post no cal definir Sobre el post ref. usabilitat dir-te que no demanem que ho defineixis. Simplement comentar la seva importància o bé citar algún exemple de web amb deficiències.

Tant si val, perdonem aquest darrer post.

Bona feina i ànims amb l'estudi.

Carles Sanabre
Professor